Doe sociaal:

elektricien Groningen

“Storing of groepenkast laten vervangen? Schakel uw lokale elektricien in!”

divider3

Elektricien Groningen

Hoe staat het ervoor met de elektriciteit in uw huis in Groningen? Ondervindt u voortdurend problemen doordat de elektriciteit uitvalt, dan is het hoog tijd dat er eens een professionele elektricien langskomt. Ook voor elektra-installatie in uw nieuwbouwwoning is het van belang dat u een goede elektricien inschakelt. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste vakman. Om direct contact op te nemen selecteert u hiernaast uw plaats om vervolgens het contactformulier in te vullen.

Renoveren elektriciteit in huis

Bent u woonachtig in een ouder huis in Groningen, dan moet u zeker eens laten controleren of de elektrische installatie niet verouderd is. Er worden tegenwoordig allerlei eisen gesteld aan elektra en het is heel goed mogelijk dat uw installatie daar niet meer aan voldoet. Het is voor uw eigen veiligheid dat u dit laat checken. In veel oude huizen komen bijvoorbeeld nog elektrische leidingen met stoffen isolatie voor. Ook ouderwetse porseleinen zekeringen komt u in oude huizen nog weleens tegen. Het is belangrijk dat er op dit gebied renovatiewerkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard hebben wij hier voor u de aangewezen vakmannen voor deze klus klaarstaan.

Elektrische installatie aanleggen

De belangrijkste voorwaarde voor een elektrische installatie is dat de installatie veilig is en op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Een elektrische installatie in huis moet aan een aantal normen voldoen, die u zeker niet mag negeren. Alleen een gekwalificeerde elektricien die zijn vak serieus neemt en op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen op dit gebied is de aangewezen persoon voor het aanleggen van een elektrische installatie. Er zijn helaas veel te veel voorbeelden van ernstige ongelukken veroorzaakt door het onvakkundig aansluiten van een elektrische installatie, soms zelfs met de dood tot gevolg. Technische storingen of kortsluiting kunnen onder andere tot brand in huis leiden. Hier kunnen we u in contact brengen met elektriciens die weten wat ze doen.

Takenpakket van de elektricien in Groningen

Het volledige takenpakket van een elektricien is heel uitgebreid. We hebben hier een resumé van de belangrijkste taken waarvoor u de hulp van een elektricien in Groningen kunt inroepen:

 • Elektrische keukenapparatuur aansluiten
 • Groepenkast installeren
 • Groepenkast aanpassen
 • Storingen verhelpen (incl. spoedklussen)
 • Verlichting aanleggen
 • Buitenverlichting aanleggen
 • Nieuwe stopcontacten plaatsen
 • Inspectiebeurten elektrische installatie

Lokale elektriciens met ervaring

Wij hebben deze website in het leven geroepen waarmee we het mogelijk maken om de inwoners van Groningen te helpen met het vinden van een erkende elektricien in de buurt. Hier geen grote onpersoonlijke bedrijven, maar de ‘kleine’ vakman met hart voor zijn zaak en zijn klanten. U bent via onze website altijd verzekerd van een erkende elektricien, waardoor u kunt genieten van zekerheden als gecontroleerde vakkundigheid, marktconforme tarieven en goede garantievoorwaarden.

Kosten elektricien Groningen

Wat gaat het kosten? U weet het snel door hiernaast uw plaats te selecteren en een aanvraag in te dienen voor een kosteloze prijsopgave van een elektricien in Groningen die wel raad weet met uw elektriciteitsklus. Geef een duidelijke beschrijving van uw wensen, dan kunt u een zo nauwkeurig mogelijke offerte verwachten. Het verplicht u tot niets.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Groningen

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
Ik heb nu goed kunnen vergelijken welke prijs er samenhangt met de kwaliteit. Goede service! – K. Kooistra | Hoogezand
Het vergelijken van offertes geeft je goed inzicht in de mogelijkheden. Bedankt voor deze dienst. – G. Bulthoven | Groningen
... al snel kreeg ik 4 offertes van elektriciens uit de buurt. Ik heb gekozen voor het bedrijf met de meeste ervaring. Goede dienst. – J. Smit | Roodeschool

rating starsMomenteel hebben wij 53 beoordelingen ontvangen:

divider3