Doe sociaal:

dakkapel Groningen

“Laat uw dakkapel plaatsen door een erkend bedrijf uit uw eigen regio”

divider3

Dakkapel Groningen

Dakkapellen van volmaakte kwaliteit; wie in Groningen kan dit voor mij regelen? Het blijkt voor consumenten niet altijd gemakkelijk te zijn om de juiste vakmensen te vinden. Veel mensen zijn wat terughoudend, omdat ze wel zeker willen weten dat ze betrouwbare vaklui in huis halen en dat is natuurlijk heel begrijpelijk. Wij kunnen u hierbij helpen met ons betrouwbaar netwerk van bewezen vakspecialisten op het gebied van dakkapellen.

Betrouwbare dakkapel specialisten

We voelen het als onze roeping om u als consument op een prettige manier in contact te brengen met vakmensen in Groningen die echt geboren zijn voor hun vak. In veel gevallen kunt u dit heel letterlijk nemen, omdat ons bestand bestaat uit veel familiebedrijven met een lange en boeiende geschiedenis. Dit neemt niet weg dat alle vakmensen zich ook door de tijd heen hebben bijgeschoold en steeds weer effectief inspringen op de vernieuwingen binnen hun branche.

Al gehoord van de prefab dakkapel?

Dan duiken we nu dieper in de wereld van de dakkapellen. Hebt u bijvoorbeeld al eens gehoord van een prefab dakkapel? Deze soort dakkapel behoort tot de meest moderne varianten. De prefab dakkapel is een voorgefabriceerde dakkapel van polyester die kant-en-klaar wordt geleverd. Hij is in de fabriek al in elkaar gezet, geïsoleerd en waterdicht gemaakt. Met een hijskraan wordt hij binnen no-time op uw woning geplaatst en wordt er snel de laatste hand aan de afwerking gelegd. Ze zijn vaak direct uit voorraad leverbaar. Daarom is het ook een supersnelle oplossing. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten en kleuren.

Alle soorten dakkapellen in Groningen

Uiteraard kunt u uw dakkapel ook op de traditionele manier gewoon ter plaatse laten bouwen. U hebt veel keuzemogelijkheden. Uw dakkapellenspecialist in Groningen zal u er graag alles over vertellen en samen met u overleggen wat het beste is in uw situatie. Hier alvast een opsomming van een aantal veelgevraagde dakkapellen:

 • Dakkapel met plat dak
 • Dakkapel met schuin aflopend dak
 • Dakkapel met verhoogde nok
 • Kunststof dakkapel
 • Houten dakkapel
 • Aluminium dakkapel

Ook al deze type dakkapellen kunnen door uw dakkapellenspecialist in Groningen snel geplaatst worden. In veel gevallen is de klus al binnen een dag geklaard

Prijzen dakkapellen

Aan ieder type dakkapel hangt een eigen prijskaartje, daarnaast spelen ook aspecten als de afmetingen en materiaalsoorten mee in het bepalen van de prijs. De goedkoopste modellen dakkapellen zijn houten dakkapellen met een plat dak. Daarna is de polyester prefab dakkapel de voordeligste keuze. Een dakkapel met een verhoogde nok vergt meer werk en is daarom ook duurder. We kunnen u hier geen standaard tarieven geven. We bieden u wel de mogelijkheid om een omschrijving van uw dakkapelwensen door te geven, zodat we in ons netwerk een dakkapellenspecialist in Groningen voor u kunnen vinden. Selecteer hiernaast uw plaats om vervolgens uw wensen in het contactformulier te vermelden. Deze offerte is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Groningen

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
Goede service en makkelijk om zo snel te vergelijken... – G. Zantinga | Groningen
Binnen 5 min. had ik al een offerte binnen. Het beste bedrijf in de regio was voor mij al erg snel duidelijk! – K. Kugel | Winschoten
Geen verkooppraatjes en gedoe, maar gewoon een no-nonsense bouwbedrijf. Uitstekende dienst tegen goede prijs. – J. de Groot | Stadskanaal

rating starsMomenteel hebben wij 51 beoordelingen ontvangen:

divider3